SCÉNOGRAPHIE MAISON YVES ROCHER

DESCRIPTION

As part of the 2018 brand campaign, Yves Rocher has put together a permanent 45-minute immersive journey within the brand’s HQ in La Gacilly that combines stage play, sets, sound & visual projections, light effects, and special effects.

An ambitious project led by LA PROD EST DANS LE PRE agency during which we were in charge of the production of all of the various films and of the entire post-production phase. This long-term project required all the know-how of our teams.

Each room of the exhibition is imbued with a unique atmosphere, so we designed coherent content for each of them. We opted for a stylized approach combining textures and archival photos for the Yves Rocher biopic, while at the same time cultivating the sober and technological aspect of the cutting-edge research so dear to the brand.

Not being able to show all the films as some of them were  up to 10 minutes long, we offer you an edit which presents part of our work in a non-exhaustive way.

INFO & CREDITS

  • Client:
    Yves Rocher
  • Production:
    La prod est dans le prè
  • DA – Post Production :
    Studio River

STYLE FRAME